tiistai 13. marraskuuta 2012

Ostoksilla...

Eli tänään hain Anttilasta kaksi pakkausta pieniä sinisiä, tai oikeastaan turkooseja palloja. Niitä oli kahta eri sävyä, toinen vaaleampi ja toinen tummempi. Itseasiassa ne tummemmat ovat aivan samaa sävyä Lidln pallojen kanssa. Piti ostaa molemmat. Mukaan tarttui myös turkooseja poroja, ne olivat edullisia 1,95€/3 poron pakkaus. Niitä ostin kaksi. Olen aikaisemmin kammoksunut hileitä, mutta nyt olen antanut periksi. Linut eivät käytä eteistä eivätkä keittiötä joten niissä voin pitää noita hilekoristeita - valvotusti tietenkin. 


 Kun noita lintuja on muutenkin koristeena, pitäähän joulunakin olla.
Olen ostanut lintuja pareittain ja nämä lähti mukaan ihan sen takia, että olivat niin söpöjä.
Valkoisia lintuja on monessa kaupassa, myös punaisia löytyy eri sävyissä, mutta sinisiä en ole tänä jouluna löytänyt yhtään.
Onneksi ostin useamman kolibrin viime jouluna Etolasta.


Olen koonnut uudet koristeet eteisen pöydälle, se kun on nyt tyhjä ja ajattelin muutenkin aloittaa sieltä koristelun. 
Jos veisi tänään matkalaukun vinttiin ja toisi jonkun koristelaatikon mukana alas... Ekaan adventtiinhan on enää 2,5 viikkoa, eli joulukoristelun voi aloittaa jo..Voihan?

Prismasta löytyi pieni pöytäkuusi juuttikangas "jalalla" alle 6 €, ostin sen vaikka pitkään vilkuilinkin Claes O:n valkoista pikkukuusta.
Stockkalla kävin myös - ne isot kuuset oli todella upeat - onhan niiden hintakin vaikuttava muihin kuusiin verrattuna. Puolikokoinen ihan nätti kuusi löytyy vintistä ja jos ei se mahdu niin ei mahdu Stockkan kuusikaan - eli turhaa edes ajatella moista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti