sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Lauantai-iltana

Syyskuun ekan lauantain joulu-höpsötys lähti siitä, että kohtasin Ärrällä
Fatzerin uuden joulusuklaalevyn.
Pitihän se ostaa, kun jotain makeaa teki mieli.
Keitin teevettä ja etsiskelin purkeista jotain hyvää teetä - no eikös sieltä pohjalta löytynyt kaksi pussia jouluteetä. Nyt tässä sitten istutaan kynttilän, suklaan ja teen kanssa blogipäivitystä kirjoittamassa...


Hyväähän tuo tumma joulusuklaa on, mutta kun joulua maistelin, niin en ihan löydä sitä - omenan ja pähkinän kyllä. Uutuus on aina uutuus ja voi olla että tämä on parin vuoden kuluttua ihan se "pakko-saada-joulusuklaa", mutta toisin kuin sitä perinteistä, tätä voisi myydä ympäri vuoden; maku on hyvä, mutta ei mielestäni jouluinen. Noh, talvisuklaanahan sitä mainostetaan, eikä joulu.

Facebook heitti sitten seuraavan joulujutun - sivun mainosten seassa oli mainos joululehdistä.


A-lehtien joulunumerot tulevat myyntiin 22.10. ja 12.11.
Ennakkotilauksen voi tehdä jo täällä ja säästää 2,5€.
Itse taidan ostaa tuon idealehden ihan irtona ja kun en ihmeempiä kokkaile, jättää tuon ruokalehden hankkimatta. Voihan sen toki selata pikaisesti läpi kaupassa ja tehdä sitten se päätös.

Väsyttää, mutta hamsteri (tyyppi on edelleen hengissä) vilistää eteisessä joten on pysyttävä ainakin puolisen tuntia hereillä, että saan laitettua sen takaisin häkkiin.
Neiti hamsteri alkaa olemaan kohta 2 vuotias (arvio, oikeaa ikää en tiedä) ja nähtäväksi jää, elääkö jouluun saakka. Niillä kun elinikä on n. 2 vuotta eli vanha neiti tuo on jo.
 Kirjoitin siitä jutun vajaa vuosi sitten - se löytyy täältä
PArhaani mukaan olen sitä yrittänyt pitää hyvällä tuulella ja tyytyväisenä, mutta helppoa sen kanssa ei ole ollut. Hassu se on ja sen touhuille saa kyllä nauraa, mutta lemmikkinä tuo otus on ollut todella vaikea :-D. Olen sitä mieltä, että jos eläimen ottaa niin siitä on sitten huolehdittava - annettava kunnon ravintoa, vettä ja mahdollisuus toteuttaa luonnollista käytöstä.
Parhaani olen yrittänyt mutta tuolle neidille ei kelpaa mikään - kun se ei tykkää jostain se kävelee häkissään korvat takaviistossa ja potkii puruja mennessään - esimerkiksi uusi isompi häkki oli aivan kamala monta päivää...
Kuka on se tyyppi, joka on keksinyt että näistä tulee mahtavia lemmikkejä?
Hulluhan se on ollut.
Mutta edelleen Miss Dee taitaa olla söpöin otus, minkä olen koskaan omistanut.


Pinterest koukku pahenee.
Sininen kansio päivittyy koko ajan - ja ehkä laatukin paranee, kun en enää merkitse kaikkia sinisävyisiä kuvia, vaan nyt on mahdollista jo tarkkailla laatuakin.
Ja sitten kun löytyi sellaisia kuvia, mitkä oli ihania mutta "väärän värisiä", niille piti perustaa oma kansio... ja siitä se sitten lähti...

Etsiskelin ideoita Lemmikkien-jouluun PinterestistäMiten te muistatte omia lemmikeitä?

Mun pikkuriiviösaivat viime jouluna syötävän "kuusen" koristeineen.


Vanha-herra sai muutaman ylimääräisen pähkinäannoksen ja lemppari-hedelmiään.
Hamsterille tarjosin kahtena päivänä pikkuruiset nokareet laatikoita.
Siskon koiralle oli pakattu herkkuja pieniin kääröihin ja lelunkin se sai.

No niin, neiti hamsteri on häkissään ja pääsen itsekin nukkumaan.


...Voi kun tänä jouluna olisi valkoinen maa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti