maanantai 12. marraskuuta 2012

Pulmakulma -eteinen

Koristelin eteisen varmaan viiteen kertaan ennen kuin joulu saapui - enkä ollut ihan tyytyväinen silloinkaan. Tuosta pitäisi varmaan ottaa kuva ja mietiskellä ihan rauhassa mitä sille tekisi. Seinä on oranssi, huonekalut tummaa puuta. Viime joulunahan eteisessä oli värikäs kaappi, nyt tilalla on Ikean Expedit-hylly ja naulakko yms. Indiskasta.

Harmaa kuramatto oli asunnossa kun muutin siihen; ja se on ollut niin käytännöllinen, etten ole siitä luopunut. 

Naulakon hyllyllä on kaksi vanhaa hatturasiaa. Niissä säilytän asustaita, mitä tulee käytettyä harvemmin. Hattulaatikot ovat saaneet vähän nokkaa noilta lemikeiltä, mutta ei se oikeastaan haittaa.
...tuon lyhdyn voisi jotenkin valaista -
en vain halua oikeita kynttilöitä sinne koska en niitä muista vahtia... Sähköiset valot kävisi, mutta eteisessä ei ole pistorasiaa. Patterilla toimivat? -todennäköisesti päädyn niihin.

Tykkään kovasti turkoosista. Nämä rohkeat värivalinnat taitaa olla iskostuneet jonnekin alitajuntaan Latinalaisest Amerikasta. Joitain vieraita joskus ihan ahdistaa värien kirkkaus, mutta itsen pidän niistä - ja minähän täällä asun. 

Tässä siis tämä kinkkinen eteinen

Pöydällä on kaksi Lidlistä löytämistäni joulupaloista - ihanan turkoosi väri ja koska paketteja olis siellä enää jäljellä kaksi, oli pakko ostaa tuo pakkaus jo viime perjantaina. Paketissa oli 24 palloa, 8 mattapintaista, 8 kimallepalloa ja 8 hopealla koristeltua. 


Viime vuonna laitoin tuohon pöydälle maljakkoon oksia. Ne kaatuilivat pukiessa eli nyt pitäisi laittaa jotain matalaa / painavaa sekä sellaista, mikä ei tartu vaatteisiin vaikka käsiään vähän ojentelisikin.

Tuohon sopisi lisäksi ruskea- jos ei laittaisi noita hopeakoristeisia palloja. Stockkallahan oli se yksi pakkaus vähän pienempiä palloja; tuorkooseja ruskeita ja hopeisia. 

Mulla olis muutama lasipurkki mihin noita palloja voisi laittaa vähän tähän tyyliin.

Tuollainen kupu olisi ihana, mutta en ala nyt sellaista varta vasten ostamaan, 
kun noita purkkeja kerta on.

Täältä löytyy ideoita sini-vihreä-valkoiseen jouluun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti