perjantai 23. joulukuuta 2011

Keittiön uusi jouluilme

Klo 03 kiipesin sivupöydälle ripustamaan verhoja. No sitten piti liattaa tähtiäkin ja vaihtaa tähti + rusetti kranssiin. Mietiskelen tätä huomiseen. Tuli meinaan aika erikoinen yhdistelmä - vaatii multakin totuttelua.  Noita tipuja alkaa olemaan joka huoneessa - eläviä ja sitten näitä koristeita. Olen ostanut niitä pareittain, kun niitä on kaksi ne on helpompi sijoitella.

Yritin etsiä kapaksi kangasta, missä olisi sinisiä, harmaita tms. lumitähtiä tai jotain muuta jouluista kuviota. Ei löytynyt kun kultaisia. Ostin pätkän mutta en ehtinyt ompelemaan sitä ja muutenkin, taitaa tämä viime vuonna kirpparilta löytynyt kappa olla parempi.Huomasin näitä kuvia laittaessa, että vanhassa, viime kesänä maalaamassani maustehyllyssä roikkuvat linnut vaativat vielä hiukan pensseliä ja maalia. Linnut on ostettu Sinellistä käsittelemättöminä. Pussissa oli 8, kahta eri mallia (4+4). MAalasin muutaman kotikäyttöön eli sinisiksi ja muutaman ystäville lahjapaketteihin.    


Nuo pienet hiiret ovat myös kulkeneet pitkän aikaa perheessämme. Turkoosit enkelit ovat Tiimarista. Kaksi toissa-joululta ja kaksi löytyi alekorista muutama viikko sitten. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti